Model fotografie


Studio van Soest verzorgt modelfotografie voor ieder doeleind en ieder budget.

Wij hebben ruime ervaring met het draaien van de complete productie van een campagneshoot, bij ons in de studio of op locatie. Samen met onze klant werken wij het concept uit, stellen wij een passend team samen en zorgen we dat de shoot soepel en volgens planning verloopt.

 
 

Ook lookbookfotografie verzorgen wij regelmatig. Met het juiste licht, achtergrond, eventuele props en een goede styling en visagie zetten wij een beeld neer dat precies aansluit bij het merk waarvoor wij werken.

Wanneer de modelfotografie voor een webshop als hoofddoel heeft de pasvorm van een specifiek kledingstuk te laten zien en is het vaak gewenst het model gedeeltelijk in beeld te brengen. Op deze manier kunnen veel artikelen op een dag gefotografeerd worden en zijn de modelkosten lager. Zo kan snel en tegen een aantrekkelijke prijs een complete collectie gefotografeerd worden.

Voor het warenhuis V&D, dat helaas niet meer bestaat, heeft Studio van Soest dagelijks, vaak zelfs met meerdere fotografie sets per dag, het kleding-assortiment gefotografeerd.